снимка МВнР на РусияСАЩ ръководят Алексей Навални и неговата организация. Това

...
снимка МВнР на РусияСАЩ ръководят Алексей Навални и неговата организация. Това
Коментари Харесай

Захарова: САЩ ръководят Навални и организацията му

снимка МВнР на Русия

Съединени американски щати управляват Алексей Навални и неговата организация. Това съобщи в Москва Мария Захарова, съобщи Франс прес.

" Бързината, с която Вашингтон тази нощ осъди решението на съветското правораздаване да забрани всички структури на Навални, демонстрира, че той в действителност е " техен сътрудник ", уточни Мария Захарова, съобщи Българска телеграфна агенция.

Два часа след оповестението на решението те излизат със особено изказване, възмути се тя пред радио " Вести-ФМ ", говорейки за Съединени американски щати. 

" Те демонстрират такова политическо старание, тъй като са наранени хора, следени от тях, хора, които бяха подкрепяни от тях политически и по други способи ", добави говорителката.

Навални е в пандиза от януари. Неговите последователи постоянно са отричали да имат някаква връзка със западни сили и са наричали тези изказвания неистини, целящи да ги опорочат. Кремъл обаче даже съобщи, че опозиционерът сътрудничи с задгранични разузнавания.

Русия стартира огромна правосъдна атака против опозиционерите и по-специално околните до Навални след ареста му през януари при завръщане от Германия. Там той се възстановяваше от отравяне, разпоредено съгласно него от Владимир Путин.

Забраната на организациите, оповестени за " екстремистки ", дава учредения последователи на Навални да не бъдат позволени да се кандидатират на парламентарните избори наесен.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР